Review Lip Tint Maybelline Color Sensational

REVIEW LIP TINT MAYBELLINE

Review Lip Tint Maybelline Color Sensational

Assalamualaikum ! Monday Blue , setiap hari isnin ramai yang akan terkena monday blue sebab lambakan kerja dan juga kerja selepas bercuti . Untuk Lisa pula , hari Isnin hari yang kurang dari kertas kerja . Ahakss.. Lama sungguh tak bersiaran dalam ini. Kali ini Lisa ingin berkongsi review lip tint  Maybelline. Bibir comel merah menyerlah dengan Lip Tint Maybelline code 12 . Sebelum ini Lisa juga kongsikan make-up simple dengan Maybelline .

REVIEW LIP TINT MAYBELLINE

Merah Menyerlah dengan Lip Tint Maybelline Color Sensational Code 12

Antara Lipstick mate dengan Lip Tint , Lisa lebih suka gunakan Lip Tint sebab rasa macam lebih muda dan boleh buat gaya ala korean gitu . Kalau Lipstick ni kena oleskan di bibir secara full coverage . Jadi nampak lebih tua . Merah menyerlah dengan Lip Tint Lipstik Maybelline code 12 , jangan la apply di full bibir nanti macam makcik havoc pulak . Merah gila ! Nanti Lisa ajar bagaimana cara pakai lip tint ini agar nampak tetap muda dan tak nampak garang walaupun warna merah terang .

LIPSTICK LIP TINT MAYBELLINE CODE 12 RED

Maybelline Color Sensational Lip Tint

Bibir akan nampak terserlah dan sentiasa lembab . Hah kalian tengok sahaja gambar awal tadi , nampak terang bukan ? Mesti ingat kena sapu banyak kali . Salah ! Lisa hanya sapu sekali sahaja … Biarkan sekejap dan warna tu akan mula naik perlahan-lahan.

Kelebihan Lip Tint Maybelline Color Sensational :
-Bibir berseri  dan memberikan kelembapan sepanjang hari dan warna.
-Diperbuat dengan formula water lock-in  yang menyediakan pelembapan untuk kalian sepanjang hari.
-Shortest flock untuk sapuan tipis yang akan memberikan warna lebih terang .

LIP TINT MAYBELLINE CODE 12
LIP TINT MAYBELLINE CODE 12 -Warna Merah Terang untuk serlahkan bibir

Cara pemakaian : 
Agar usia kekal kelihatan muda , Lisa hanya sapukan pada tengah bibir bahagian atas secara tipis dan kemudian bahagian bibir bawah agak tebal . Sapu satu kali sahaja tau sebab warna tu akan naik dengan  sendirinya .

Jika untuk hadiri majlis boleh juga sapukan rata bermula dari bibir atas dan kemudian full coverage sepanjang bibir bawah . Ikut pada garisan bibir.

 

REVIEW LIP TINT MAYBELLINE CODE 12

Harga Maybelline Color Sensational Lip Tint dalam Rm34.90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge